Hvad er Googel Pagerank?

Hvad er Google Pagerank , Google Pagerank  går på en skala fra 0 til 10,som et udtryk for en sides linkpopularitet. Er der mange sider, der linker til dig, får din side en højere Pagerank. Sider der selv har så en høj Pagerank, giver vigtigere værdi end sider uden links og med lav Pagerank. Pagerank indgår som en af de mange faktorer, Google bruger til at beregne rangeringen af hjemmeside i søgemaskinen.

Høj Pagerank er godt, og lav Pagerank mindre godt.

Man skal ikke gå for meget op i Pagerank, Først og fremmest fordi der ikke er nogen direkte sammenhæng mellem den Pagerank, man ser og de rangeringer, man får. En side med PR0 kan sagtens være højere placeret på en given søgning end en side med PR3 eller højere.

Den Pagerank vi dødelige kan se med diverse værktøjer, er desuden et tal som bliver eksporteret fra Google systemer 3-4 gange om året. mens beregningerne hos Google bliver foretaget løbene

Værktøjer til at måle din Pagerank med,der finde mange flere værktøjer til at måle din Pagerank med ,men jeg har kun valgt at tage de 2 her med .

Rank Cheker iwebtool.com Get a overview of your website?s ranking

Pagerank tjek Googel pagerank på stadel.dk

Comments are disabled