GetSimple CMS system

Det enkleste Content Management System

GetSimple CMS System
 

1.Nemt at lære UI
Den øverste prioritet, når udformningen af vores bruger-interface var at gøre det bedste i det klasse.

2.Simpel installation
Den samlede tid på at oprette en hjemmeside tog i alt 5 minutter fra at starte FTP til at afslutte opsætningen procedure.

3.Enkel Theme Customization
Vi har et kodeks, der viser, hvilke funktioner der er tilgængelige for tema tilpasning. Vores mål var ikke at fylde vores software med hundredvis af mindre udnyttede tema funktioner, men at tilbyde mere end nok til at give mulighed for en fuldt tilpasset tema.

4.Designet til små-Site Marked
Dette er en af grundene GetSimple bruger XML i stedet for en robust database som MySQL. For de fleste små virksomheder, er deres eneste reelle behov for at være i stand til nemt at opdatere deres hjemmeside uden brug af et ton af fremmede sjældent brugte funktioner. GetSimple’s mål er at styre små hjemmesider effektivt.

Læs mere om GetSimple CMS

/Maibritt Nielsen

Comments are disabled