Vedligeholdelse af hjemmmeside

Lad os vedligeholde deres hjemmeside!

Focus2web har en vedligeholdelses service til firmaer der tager deres online-profilering seriøs, men ikke nødvendigvis har tiden eller ressourcer til at opdatere selv.

Ville de ikke være simplere bare at kontakt nogen pr. e-mail el telefon og sige hvad der skulle laves?

Det er netop hvad Fous2web vedligeholdes service går ud på.

I stedet for at påbegynde dyre arbejdstimer på typisk 500 kr. el mere, for få opdaterede en lille bid tekst eller sat et billede ind.

Har focus2web lavet denne her vedligeholdelse service til firmaer.

Hvad dækker “klippekortet”

Løbene opdatering af en eksisterende hjemmeside, herunder bl.a. videreudvikling opdatering af hjemmesider. Kortet dækker dog ikke nyudvikling af hjemmeside og programmering. Et klip dækker en opdatering, f.eks. et eller 2 nye billeder, eller ændring af en tekst. Formålet med klippekortet er at undgå en mængde mindre afregninger, og giver dig så samtidig en rabat for forudbetalingen.

Hvad koster vedligeholdelse

Focus2web har 2 tyder klippekort

Antal klip            Pris i alt

5 klip                  DDK 499,-

10 klip                DDK 699,-

Hvordan fungere klippekortet

Så snart du ønsker at få ændret din hjemmeside, sender du blot en e-mail til Focus2web med din rettelser evt. tekst el billeder/filer Focus2web opdaterer herefter normalt din hjemmeside inden for 24 timer. Når din hjemmeside er opdateret vil modtage en statusmail hvoraf det vil fremgå, hvad du har fået ændret, og hvor mange klip du har brugt, og hvor mange klip du har tilbage.

Lad Focus2web vedligeholde deres hjemmeside, så det altid er “up to date”

Enklere bliver det ikke

Log on

Comments are disabled