Google AdWords Annoncer på google

Få mere synlighed på nettet med Google AdWords

Google AdWords er en annonceringssystem,hvor man kan lave en målrette kampagne på annoncerings system bestem segment Annoncerne er dem du ser på Google i højre side. Det er en god ide af kombinere AdWords med søgemaskineoptimering,så man både fræmtræder i de organiske søgeresultater og i annoncefeltet.

Hvordan fungerer Google AdWords?
Det fungerer på den måde af hvis du ønsker af være synlig på et bestemt søgeord,så laver man en annoncegruppe,hvor man tilføjer søgeord og giver en max pr klik. Det kan godt være at AdWords lyder enkelt,men for at få det mest optimale ud af det ,skal der laves søgeordsanalyse,skrive de rigtige tekster og meget mere
Læs mere om Google AdWords

Ønsker du mere synlighed til din virksomhed kontakt os

Skriv et svar